fbpx
Installatiefouten

Verbouwde geiser

De monteur die dit tafereel aantrof, reageerde verbaasd, verrast en ook geschokt. Hij treft in dit keukenkastje de maten van een Fasto-geiser aan, maar onder die kap blijkt een Bosch W135 schuil te gaan.  De vlijtige klusser vond dat de geiser lelijk hoog boven het keukenkastje uitstak en heeft dit aangepast door de trekonderbreker en de terugtrekbeveiliging te verwijderen.  Andere kap erover: klaar. Nu het goede nieuws: het toestel is verwijderd, vervangen, voorzien van veilige afvoer, en de eigenaar heeft een preek gekregen.

Heeft u ook een installatiefout? Zend hem hier in.

3 reacties op “Verbouwde geiser

 1. Marcel schreef:

  De Fasto nu Nefit en Bosch komen uit de zelfde fabriek met als enig verschil het waterhuis

 2. Sylvester vd velde schreef:

  De eigenaar heeft een preek gekregen ? waarom dat snap ik even niet omdat deze persoon een installateur heeft gebeld, je moet blij zijn dat je een nieuw apparaat heb kunnen verkopen. wel lef om iemand die jou betaald een preek te geven. misschien was die persoon wel heel blij met zijn nieuwe woning en vond de constructie wel apart en heeft jou gebeld.
  Wij hebben tijdens een verbouwing een waterslang gevonden die door een spouwmuur liep naar de bovenverdieping dit was de gasleiding (slang) voor de kachel boven stel je voor ik ga zo iemand een preek geven die man weet toch niet wat de vorige eigenaar heeft gedaan.
  we hebben het weggehaald en niets gezegd die meneer was blij met zijn huis en dat moet je niet verpesten, wel heel scherp blijven op andere zaken natuurlijk wel.

 3. MarkS90 schreef:

  Misschien toch niet zo gek om de eigenaar ter verantwoording te roepen: die is tegenwoordig verantwoordelijk voor z’n spullen en niet meer het energiebedrijf.
  Ik denk dat de meeste eigenaren heel goed weten wat er wel en niet mag en het zou zo maar kunnen zijn dat Beun de Haas hier aan de gang is geweest. Want alles moet zo goedkoop mogelijk …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.