fbpx
Installatiefouten

Verwarmingskabels doorgezaagd

In parkeergarages zijn hellingbanen vanwege mogelijke gladheid vaak voorzien van elektrische verwarming.

 

 

De weerbarstige praktijk: de garage is opgeleverd, en de leverancier van de poortjes komt langs voor de toegangssystemen. De detectielussen worden in de vloer ingeslepen, dwars door de verwarmingskabels van de hellingbaanverwarming heen. De installateur hiervan mag weer opdraven om de boel te repareren.

ins0113indetail2 Detectielus in wegdek 001 (1)

3 reacties op “Verwarmingskabels doorgezaagd

 1. Martin Smit schreef:

  “De installateur hiervan mag weer”. ‘Mag weer’? Wellicht was deze beste installatuer wel degene die niet goed op de tekening heeft gekeken, had hij juist de ruimte vrij moeten houden voor de detectielussen.

  Maar goed, laten we het er maar op houden dat de communicatie niet optimaal is geweest en de toegangspoortenspecialist en de installateur elkaar pas voor het eerst zagen toen het te laat was.

 2. Henk van den Brink schreef:

  Is er toch wel contact geweest met de uitvoerder? En had die dan geen revisie van alles wat al is aangelegd?

 3. Hugo schreef:

  @Martin, Er staat toch dat de garage is opgeleverd? Installateur is klaar en plots komt er iemand tot de ontdekking dat er nog detectielussen aangelegd moeten worden of is het weer een geldkwestie?

  Het zal wel zo zijn dat de bouwkundig aannemer een goedkopere partij heeft gevonden, die het er wel ff in maakt als de installateur weg is. Tja, aan de foto’s te zien is er weer genoeg verdient…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.