fbpx
ISH 2019

Geiser met muziek

Connectiviteit is hét thema van de ISH. Alles moet met iedereen communiceren, en ook in de hang naar ultieme wellness kan het niet gek genoeg. Neem Stiebel Eltron met haar ISH introductie. Het bedrijf heeft haar vlaggenschip, het elektrisch doorstroomtoestel DHE voor tapwater voorzien van een muziekinstallatie. Het toestel heet DHE Connect.

De tapwaterbereider, in Duitsland vaker toegepast dan in Nederland vanwege de benodigde 3 fase aansluiting, heeft een geïntegreerd geluidssysteem, zodat via Bluetooth of WLAN tijdens het douchen of de afwas de favoriete muziek uit je waterbereider komt. Dit alles uit te breiden met meerdere boxen en te bedienen met een app, die het daarnaast ook mogelijk maakt verbruiksdata in te zien, en basisinstellingen zoals watertemperatuur in te regelen. En of dat nog niet alles is, geeft de geiser je ook nog even het actuele weerbericht door.

Warmtepomp in augmented reality

Vanaf juli is de zingende geiser leverbaar in Duitsland. Naast nieuwe warmtepompen had de fabrikant nog een ander gebbetje: een app waarmee een mogelijke warmtepomp-gebruiker kan in augmented reality kan bekijken hoe de buitenunit eruit ziet tegen de woning, en hoe de binnenunit er bij staat in de technische ruimte. Hiervoor heeft Stiebel Eltron de productcatalogus in augmented reality ingelezen. Handig voor de beeldvorming van de consument. Of zoals ze op de beurs zeiden: Pokemon Go voor buitenunits.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.