fbpx
Badkamer in beeld

SunShower ook in zwart

Sunshower komt met meer zwarte varianten van haar infraroodpanelen voor onder de douche. Het Nederlandse bedrijf presenteert tijdens ISH 2019 voor het eerst de nieuwe Sunshower Black-modellen.

Vanwege het grote succes van de eerder uitgebrachte Sunshower Deluxe Black worden nu ook andere modellen in zwarte uitvoering geleverd. Hiermee beantwoordt het bedrijf aan de trend van meer zwart sanitair in de badkamer..

Sander Fennema, product designer bij Sunshower: “Zwart design is hot. In de nieuwe Sunshower-modellen combineren we modern design met functionaliteit en degelijkheid.” Het zwarte aluminium frame van de nieuwe modellen is geanodiseerd in plaats van gepoedercoat. Deze behandeling zorgt ervoor dat de zwarte laag beter bestand is tegen krasjes, schoonmaakmiddelen en beschadigingen op de hoeken.

Sunshower is een Nederlands bedrijf dat in 2003 is opgericht door ingenieurs Merijn Wegdam en Oscar Meijer. Het bedrijf ontwikkelt producten waarmee tijdens het douchen van infraroodwarmte en veilig zonlicht kan worden genoten. Het product is niet alleen een instant-zonnebank, maar ook een remedie tegen rug- en nekpijn en zorgt het voor verlichting van reumatische klachten, en sneller herstel bij spierpijn en stijfheid. De Sunshower-producten zijn ontwikkeld in samenwerking met TNO en medisch specialisten van het LUMC en VUmc. Ze voldoen aan alle strikte EU-installatierichtlijnen en dragen het CE-keurmerk. De Sunshower is verkrijgbaar in zes modellen, in de kleuren zwart en wit, en te koop bij badkamerspeciaalzaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.