Ga naar hoofdinhoud

Bijeenkomsten over koudetechniek

Centercon, een groothandel gespecialiseerd in koudetechniek, organiseert in mei drie bijeenkomsten over koudetechniek verspreid over Nederland.

Het evenement heet Centercon on Tour, en vindt plaats op 14, 15 en 16 mei staan in Rotterdam, Eindhoven en Zwolle.

Diverse sprekers en workshops van toonaangevende leveranciers uit de branche behandelen de laatste ontwikkelingen in de koudetechniek.

Lekdetectie en brandbaarheid

Zo zullen onder andere de herziening van de NPR 7600 aan bod komen, praktische toepassingen met CO2 in commerciële installaties, lekdetectie, koudemiddelenkeuzes en werken met brandbare koudemiddelen.

Er is ook een walking dinner en een mini-beurs, waar verkoopacties en introducties van nieuwe producten van diverse leveranciers getoond worden.

Het land in

Centercon gaat regelmatig het land in om installateurs op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen. Zo organiseert het bedrijf in samenwerking met LG de Warmtepomp Roadshow, waarbij het delen van kennis op het gebied van warmtepompen centraal staat. Ook het LG/Centercon Kickoff Event is inmiddels een vaste traditie geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Met de gratis nieuwsbrief van Installatie.nl ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen in de installatiebranche, productnieuws en installatiefouten.

Laatste nieuws

Cao-onderhandelingen geklapt, stakingen komen er aan

VR-ketel: rookgas weg

Premium

Warmtepomp gaat bakstenen drogen

Warmtepomp-paraplu steelt de show

Clivet: serie monoblocks op propaan

Zorg voor een stage die je nooit vergeet