fbpx
Nieuws

75e Warmteservice geopend

Warmteservice heeft haar 75e vestiging geopend. In Almere is de jubileumvestiging geopend.

De vestiging in Almere is de tweede vestiging in de provincie Flevoland. De nieuwe vestiging ligt op industrieterrein Markerkant, waar ook Praxis, Kwantum, Gamma en Leen Bakker gevestigd zijn. Bezoekers rijden vanaf het Markerkant zo de N702 op.  

De bedrijfsleider van de nieuwe vestiging is Harry de Koter. De Koter werkt al sinds 1991 voor Warmteservice en is begonnen in de eerste vestiging van het familiebedrijf. In de jaren erna heeft De Koter liefst vier nieuwe Warmteservice-vestigingen opgestart. Hij wordt door vaste klanten herkend als toenmalig bedrijfsleider van vestigingen in Leiden, Purmerend, Haarlem en Naarden.  

De vestiging in Almere heeft twee verdiepingen en een vloer oppervlak van 700 vierkante meter. Warmteservice heeft een assortiment aan warmtepompen, cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair, installatiemateriaal, elektra, zonnepanelen, laadpalen, airconditioning, ventilatie en dakbedekking. Het bedrijf verkoopt aan installatie- en klusbedrijven en particuliere doe-het-zelvers. Warmteservice heeft naast 75 vestigingen ook een webshop, hier ook keuzehulpen voor cv-ketelonderdelen, zonnepanelen en laadstations.

1 reactie op “75e Warmteservice geopend

  1. Jan schreef:

    Kleine airco voor verwarming 7m2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.