fbpx
Nieuws

Warmteservice heeft in Roermond een vestiging geopend. Dit is de 80e vestiging van de keten in Nederland.

Warmteservice richt zich zowel op de professionele markt van installatie- en klusbedrijven als de handige doe-het-zelvers en installatie- en klusbedrijven. Via de vestigingen en de webshop verkoopt Warmteservice producten op het gebied van verwarming, sanitair, installatiemateriaal en duurzame oplossingen.

De vestiging in Roermond is de zevende vestiging in Limburg. Warmteservice Roermond is gelegen aan Middenhoven 6a, op een industrieterrein met veel gerelateerde bedrijven in andere sectoren die ook aan installateurs leveren. Parkeren kan voor de deur. De vestiging wordt gerund door de broers Dennis en Tim Pelzer, bekend van Warmteservice Heerlen. De dagelijkse leiding van de vestiging is in handen van Freek Schrooten en een verkoopmedewerker. Het pand van Warmteservice in Roermond heeft een winkeloppervlakte van zo’n honderd vierkante meter en een magazijn van vijfhonderd vierkante meter.

Warmteservice heeft meer dan 500 medewerkers, 80 vestigingen verspreid door heel Nederland en een hoofdkantoor in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.