Ga naar hoofdinhoud

,

Achtste keer nationaal BIM Congres

ICN Solutions organiseert 21 mei 2019 het achtste Nationaal BIM Congres, in de Verkadefabriek in Den Bosch. Dit wordt tegelijk georganiseerd met het Revitusers Event, wat in de ochtend is. Het BIM congres is in de middag. Inschrijvers zijn voor beide evenementen welkom.

In de ochtend worden diverse presentaties gegeven, gericht op en uit de praktijk. In de middag is er tijd en ruimte voor vragen aan specialisten over BIM.

Programma

Tijdens het BIM congres staan ook een aantal sprekers op het programma. Zo vertelt dr. C.M. Ravesloot over de harde en zachte factoren bij het werken in BIM. Cyrille Pennavaire, voormalig BIM-manager in Nederland, vertelt over hoe er in Nieuw-Zeeland wordt omgegaan met BIM. En Harm Valk, Nieman Raadgevende Ingenieurs en voorzitter van de projectgroep NTA 8800, geeft een presentatie over BENG.

Voorafgaand aan het congres wordt voor gebruikers van Autodesk 3D modelleer- en BIM-managementsoftware de nieuwste release van de Autodesk AEC Collection gepresenteerd.

Meer informatie en aanmelden op www.bimcongres.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Met de gratis nieuwsbrief van Installatie.nl ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen in de installatiebranche, productnieuws en installatiefouten.

Laatste nieuws

Energie Theater krijgt vervolg

‘Warmtepompmarkt groeit ook zonder plicht’

Salderingsregeling alsnog geschrapt

Streep door verplichting hybride warmtepomp

Nieuwe Installatie op de mat geploft: dit staat erin

Ventilatiesysteem in kast op de galerij