fbpx
Nieuws

Airco via wifi bedienen

De woonhuis-airco op afstand alvast aanzetten, zodat bij thuiskomst de woning of slaapkamer heerlijk koel is. De nieuwe uitbreiding van de Residential Air Conditioners (RAC) van LG, geïntroduceerd op vakbeurs Building Holland, kent een feature waarbij afstandbediening à la de slimme thermostaat mogelijk is.

De nieuw collectie maakt gebruik van nieuwe inverter-technologie waarbij het energieverbruik bij het verwarmen en koelen van ruimtes aanzienlijk wordt verlaagd, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Daarnaast wordt er een schonere en aangenamere woonomgeving gecreëerd door middel van de luchtzuiveringstechnologie met effectieve luchtfilters. Deze filters beschermen tegen door lucht verspreide virussen en allergenen en zorgen voor een schone lucht. Bijna alle airconditioners zijn dit jaar te koppelen aan een buitendeel uit de Multi Serie van LG.

Wifi-module

De airco’s hebben een ingebouwde wifi-functie. Dit geeft de gebruiker overal en altijd toegang tot en controle over de airconditioner. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om op een zomerse dag vanaf het werk de airco al te bedienen, zodat het huis bij thuiskomst aangenaam is verkoeld. Deze directe wifi-verbinding is toegepast op bijna alle RAC modellen; bediening gaat via een app.

3 reacties op “Airco via wifi bedienen

  1. Ubachs schreef:

    Welk wachtwoord moet ingevuld worden in de gsm voor de.bediening op afstand in te stellen

  2. Andre schreef:

    De wifi-module zal eerst gekoppeld moeten worden met een wifinetwerk anders gaat het nooit werken.

  3. MarkS90 schreef:

    Nog meer flauwekul om aan te zetten via geo-locatie. Maar niemand die in de gaten heeft dat je juist door vroeger inschakelen meer energie verbruikt: dat vertellen ze er niet bij. Ze benadrukken alleen de voordelen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.