fbpx
Nieuws

Aircostoringen sneller zichtbaar

Panasonic Heating & Cooling Solutions heeft zijn AC Service Cloud bijgewerkt met een handige System Health Check-functie. Hierdoor zijn storingen in de airconditioningsystemen van Panasonic sneller zichtbaar. De functie is beschikbaar is voor de commerciële airconditioning (PACi en VRF).

De nieuwe update monitort systemen continu met intervallen van 15 minuten, zodat eventuele storingen snel worden opgemerkt. Alle abnormale gegevens worden automatisch gedetecteerd en gerapporteerd en vereisen geen actie van de gebruiker. Alle gegevens zijn eenvoudig te vinden op het startscherm van de AC Service Cloud en een geschiedenis van gegevens kan tot twee weken worden vastgelegd. Gegevens worden visueel weergegeven op het startscherm met kleuren en vormen, zodat ze in één oogopslag kunnen worden geïdentificeerd. Bovendien worden de waarden van de abnormale gegevens weergegeven met een 2D-grafiek, die kunnen worden aangepast met geselecteerde regels die moeten worden weergegeven.

De drempelwaarde voor het detecteren van abnormale gegevens staat standaard ingesteld, zodat de System Health Check-functie eenvoudig kan worden gebruikt. De instellingen kunnen ook handmatig worden aangepast voor een individuele benadering. De waarde is ook per koudemiddelcircuit te wijzigen.

Bekijk ook de video over hoe AC Service Cloud werkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.