fbpx
Nieuws

Alklima lanceert webshop

Alklima lanceert webshop

Alklima, importeur van Mitsubishi Electric in Nederland, lanceert een webshop voor haar systemen, producten, onderdelen en montagematerialen.

 

 

De webshop wordt gelanceerd op de Installatievakbeurs Hardenberg, die 9 tot en met 11 september gehouden wordt. Vanaf dan kunnen partnerinstallateurs 24/7 hun bestellingen doorgeven en de volgende werkdag laten afleveren. Het volledige assortiment van de leverancier is online beschikbaar, van complete klimaatsystemen tot onderdelen en montagematerialen. Zo zijn alle elementen opgenomen van het Mitsubishi Electric VRF systeem, maar ook de RAC Room Airconditioners, Mr. Slim Package Airconditioners, en Jet-Towel hands-in handendrogers. Aangevuld met koelleidingen, Big foot-systemen, condenswaterpompen, montagematerialen, gereedschappen, aansluitmaterialen en koudemiddel.

 

Exclusief voor partnerinstallateurs

De webshop is makkelijk bereikbaar via alklima.nl/webshop of via de knop op de homepagina van alklima.nl. Zonder account is het mogelijk om het volledige assortiment te bekijken met uitzondering van prijsinformatie. Met een inlogcode, die partnerinstallateurs online of per mail bij Alklima kunnen aanvragen, zijn de prijzen zichtbaar en kan er besteld worden. De afnemerskortingen automatisch toegepast. Alle producten zijn in principe uit voorraad leverbaar, en voor 15.00 uur besteld is de volgende dag in huis. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.