fbpx
Nieuws

Appendagefabrikant Caleffi heeft een eigen BIM-kennisportaal gepubliceerd, met alle Caleffi MEP objectbibliotheken op één plaats.

In het Caleffi BIM-portaal staan bestanden die alle parameters bevatten die essentieel zijn voor een correcte BIM-interoperabiliteit, zonder overbodige informatie. Op het portaal bim.caleffi.com zijn productfamilies, projecten en RVT- en IFC-sjablonen te vinden voor de installatiesector. De Caleffi-content met technische specificaties is gratis en wordt real time bijgewerkt.

BIM-catalogus

Alle producten zijn gemodelleerd in bewerkingssoftware Revit, met een hoog niveau van parametrisering. Dan gaat het om afmetingen en aansluitingen, maar ook van het bereik, de configuraties en het toevoegen van tekstparameters om ingeschatte metrische berekeningen en specificaties op te stellen. ETIM-classificatie in inbegrepen.

BIM-schema’s

Met de BIM-schema’s is het mogelijk om specifieke elementen op te vragen en te inspecteren, de stromingsrichtingen en het debiet de verifiëren en te werken met parametrische families. Door gebruik te maken van de BIM-schema’s wordt de ontwerptijd dus aanzienlijk verminderd en met minder fouten een beter resultaat behaald.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.