fbpx
Nieuws

App voor digitale formulieren

App voor digitale formulieren

Geen gedoe meer met half ingevulde of kwijtgeraakte formulieren: Acto introduceert de Formulieren App voor tablet en smartphone.

 

Formulieren zelf maken

In de bouw en installatie worden dagelijks formulieren gebruikt voor bijvoorbeeld inspecties, controles, werkbonnen en verslagen. De nieuwe app van Acto maakt dit gemakkelijker en uniformer. Formulieren kunnen via de app zelf gemaakt en ingevuld worden. Ook biedt de app een aantal veelgebruikte formulieren aan, zoals STEK, SCIOS, BOEI en NEN3140. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld rapportages van keuringen in te vullen en vervolgens als pdf naar de opdrachtgever te verzenden, inclusief foto’s en bijlages en alles in eigen huisstijl. 

 

Online platform

Acto ontwikkelde de app samen met MoreApp, specialist in het digitaliseren van papieren formulieren. De app biedt ook een compleet online platform. Dit platform is te integreren met andere systemen en beschikt over een database, user management, push notificaties en een formulierentool. De Acto Formulieren App is vanaf nu te downloaden in de appstores voor iOS en Android.

 

1 reactie op “App voor digitale formulieren

  1. Marc Jackmaert schreef:

    Beste,

    Bij inspectie en controles van bepaalde parameters, zijn daar grafieken mee te maken om tendensen op te volgen of is dat niet voorzien in het programma?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.