fbpx
Nieuws

App voor Geberit-producten

Geberit komt met een nieuwe app voor installateurs en monteurs. In de ProApp  kan alle informatie opgevraagd worden van alle inbouwreservoirs en besturingen, die sinds 1964 door Geberit ontwikkeld zijn.

De ProApp bevat een productherkenningstool, een online catalogus, montagefilms en een barcode scanner. Dankzij deze App hebben zij direct en overal toegang tot de productinformatie, waardoor de montagetijd vermindert en het montagegemak van de installateur op locatie aanzienlijk vergroot wordt.

Op de ProApp is alle productinformatie direct op de telefoon beschikbaar. Met behulp van de tool ‘Productherkenner’ in de ProApp kan de installateur of monteur precies achterhalen welk reservoir er achter de bedieningsplaat schuilt en welke onderdelen erin verwerkt zijn. Erg handig als er bijvoorbeeld reserveonderdelen besteld moeten worden. Geberit garandeert een jarenlange levering van haar onderdelen. Dit geldt zelfs voor producten die niet meer in het huidige assortiment opgenomen zijn. De ProApp biedt een volledig overzicht van alle Geberit reserveonderdelen.

Volledige catalogus

De volledige Geberit catalogus is in de ProApp verwerkt. Technische informatie van alle producten, zoals productinformatiebladen en montagehandleidingen, zijn hierdoor direct binnen handbereik. Door de barcode van het product te scannen met de ProApp ‘Barcode scanner’ is het juiste product, met alle bijbehorende informatie, direct op het scherm zichtbaar. Deze informatie is altijd up-to-date en accuraat. De App geeft bovendien aan of bepaalde producten wel of niet samengaan. Voor montagevragen zijn handige montagefilms te bekijken. Dit vermindert de montagetijd en vergroot het montagegemak van de installateur op locatie aanzienlijk.

De  Geberit ProApp is te downloaden in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.