fbpx
Nieuws
Badkamerspecialist in Haarlems woonconcept

Kol Tegels, Hans Preyde Sanitair en Reijnhoudt & Vander Zwet Haarden in Haarlem gaan samenwerken in een nieuw woonconcept in Haarlem.

 

 

Vanaf 1 november ontstaat er in de Haarlemse Stephensonstraat een nieuwe woonwinkel. Waar nu al Kol Tegels en Reijnhoudt & Van der Zwet in één winkelpand de klanten gezamenlijk verwelkomen wordt dit dan aangevuld met de sanitairwinkel van Hans Preyde Sanitair. Daarmee ontstaat een concept waarbij de klant zijn tegels, sanitair en haarden op elkaar kan afstemmen binnen één pand. Het concept laat ook alle ruimte om met andere specialisten zaken te doen. De bedrijven zitten in één pand maar behouden hun eigen zelfstandigheid en hebben ieder hun eigen invulling. Het is dus prima mogelijk om sanitair te kopen en de tegels bij iemand anders te betrekken, of andersom. De aanvullende diensten zijn geheel vrijblijvend.

 

Hans Preyde Sanitair is op dit moment met zijn showroom gevestigd in de Pieter Maritzstraat in Haarlem Noord. Die vestiging wordt binnenkort ingericht als een outlet voor zowel sanitair als tegels. De huidige winkel van Kol Tegels wordt de komende tijd verbouwd waardoor er alle ruimte komt om zowel collecties van het hogere segment als voor de smalle beurs tot zijn recht te laten komen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.