fbpx
Nieuws

Warmtepomp met bodembron voor bestaande bouw

In de renovatie is een warmtepomp met bodembron een nog niet alledaagse verduurzamer. Met de juiste stappen is deze optie wel de energetisch beste manier om het aardgas vaarwel te zeggen, en maximaal comfort en rendement te halen uit de warmtepomp.

In samenwerking met Rensa en Nathan worden twee webinars georganiseerd waarin de warmtepomp met bodembron voor de renovatiemarkt centraal staat.

Aanmelden is kosteloos en kan door op de bovenstaande links te klikken.

Warmtepomp

In dit webinar leggen we professionals uit hoe je zo’n installatie adviseert, ontwerpt en uitvoert. Specialisten van Rensa Techniek en Nathan leggen uit wat de voordelen zijn van deze warmtepompinstallatie, hoe zo’n systeem werkt, hoe het tot stand komt en hoe je het maximale uit de techniek kunt halen. Nathan Projects legt uit wat er allemaal komt kijken bij een bronboring: hoe wordt een bron ontworpen en gerealiseerd. Sprekers zijn Lucas Bos en Danny Wisselo namens Nathan. Frank Dimmendaal spreekt namens groothandel Rensa.

Het Bouwwebinar is bedoeld voor technici van installatiebedrijven, adviesbureaus, bouwers en opdrachtgevers van verduurzamingsprojecten, zoals woningbouwverenigingen en vastgoedeigenaren.

2 reacties op “Warmtepomp met bodembron voor bestaande bouw

  1. Edward Jacobs schreef:

    Geef je zo’n webinar ook voor geïnteresseerde particulieren?

  2. Geim schreef:

    Hier sinds april ook een WP met grondboring.
    COP op dit moment is 6,2 (bij 4 kW verwarmingsvermogen) SCOP dit stookseizoen is 6,9. De laatste tijd zo’n 5 à 6 kWh per dag kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.