fbpx
Nieuws

Boiler valt op vrouw: schadevergoeding

Een vrouw die tijdens de afwas een gevulde 80-literboiler boven op haar kreeg, krijgt 11.000 euro schadevergoeding van de woningbouwvereniging.

Gewoon tijdens de afwas thuis opeens zwaargewond raken: het overkwam een nu 25-jarige vrouw uit Amsterdam, toen plotseling de boiler losraakte en op haar viel. Woningcorporatie Ymere betaalde 11.000 euro uit aan het slachtoffer.

De grote, zware boiler, goed voor 80 liter warm water, kwam tijdens de afwas zonder enige waarschuwing los van de muur boven de gootsteen en stortte op het hoofd, een schouder en het bovenlichaam van de vrouw. Zij verloor het bewustzijn en liep onder meer een hersenschudding, gekneusde ribben en een gekneusde schouder op.

Samen met letselschadebureau JBL&G uit Amsterdam stelde ze verhuurder Ymere aansprakelijk voor het ongeluk in haar huurwoning in Osdorp. Ymeres verzekeraar Liberty Specialty Markets keerde onlangs een bedrag van 11.300 euro uit aan schadevergoeding en smartengeld. Het ongeluk lijkt een incident. Bij JBL&G hebben zich nog geen andere boiler-slachtoffers gemeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.