fbpx
Nieuws

Bouwbeurs verplaatst, mes in VSK organisatie

Er komt in februari geen fysieke BouwBeurs in Utrecht. Het evenement in de Utrechtse Jaarbeurs verschuift naar 13 tot en met 17 september 2021.

Op dit moment is te onzeker of de richtlijnen van de overheid voldoende ruimte bieden om in februari een groot evenement te organiseren, meldt de Jaarbeurs. Het beursleven ligt sinds maart al grotendeels op zijn rug. Fysieke evenementen van de schaal van de grote beurzen vinden nauwelijks plaats.

De Jaarbeurs gaat van 8 tot en met 12 februari wel een online programma optuigen ter vervanging van de beursweek. Ook werkt de Jaarbeurs aan een nieuw concept, dat rond de zomer zal worden onthuld, zegt beursmanager Camille Janssen. De BouwBeurs was in 2019 goed voor dik 75.000 bezoekers.

Reorganisatie

Ondertussen hebben alle coronaperikelen ook zijn beslag gelegd op de organisatie. De Jaarbeurs moet flink reorganiseren, en dat kost ook banen. Zo is een deel van het commerciële team rondom BouwBeurs en VSK binnenkort niet meer werkzaam bij de Jaarbeurs. Beursmanager van de VSK, Patrick Schilte, vertrekt ook bij de beursorganisator.

1 reactie op “Bouwbeurs verplaatst, mes in VSK organisatie

  1. michel schreef:

    gewoon paar maanden wachten en dan samen met vsk een techniekweek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.