fbpx
Nieuws
Brandstofcellen

De toekomst van energietechniek staat centraal bij een WKK-infodag van Ener2Go bij innovatiecentrum EnTranCe in Groningen.

EnTranCe is de omgeving voor co-innovatie waarbij onderzoek wordt gedaan naar vele energiesystemen van de toekomst. Zo zijn bij EnTranCe in 2012 negen brandstofcellen (microWKKs) geplaatst, naast zonnepanelen en (urban) winturbines, om ingezet te worden bij diverse onderzoeksprojecten, zoals onderzoek naar de flexibiliteit van de energiesystemen. Hierbij wordt ook naar de sterk wisselende productie van wind- en zonne-energie gekeken. Het gaat daarbij om onder andere Smart Grids, slimme energiesystemen die zelf kunnen bepalen welke soort energie wanneer en voor welk doel moet worden ingezet.

Energy2GO organiseert de informatiemiddag om de kennis over de toepassingsmogelijkheden van WKK in de gebouwde omgeving te vergroten. De WKK-infodag biedt zodoende een uitstekende mogelijkheid om bijgepraat te worden over WKK en een voorproefje te krijgen van het toekomstige energiesysteem. Deelname is kosteloos. Het aantal deelnameplaatsen is beperkt. Aanmelden kan door een email te sturen naar info@e2go.nl.

Het programma is hieronder te downloaden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.