fbpx
Nieuws

Building Holland per direct verkocht

Building Holland, de beurs die deze week gehouden wordt, is met onmiddellijke ingang van eigenaar veranderd. Duurzaam Gebouwd verkoopt de beurs aan Easyfairs, onder meer ook het bedrijf achter de Installatie Vakbeurs in Hardenberg.

Met de overname van Building Holland versterkt Easyfairs haar bouw-, installatie- en vastgoedportfolio in Nederland. De grondleggers van Building Holland – Richard Klein en Wietse Walinga – blijven verbonden aan het event. Wietse Walinga, namens Duurzaam Gebouwd: “Er ligt de komende twee decennia een enorme opgave op het bordje van de bouw- en vastgoedsector. Vanuit Duurzaam Gebouwd blijven we dan ook de komende jaren intensief betrokken bij het (content)programma van Building Holland.”

17 t/m 19 april

Building Holland is het 3-daagse innovatie-event voor de bouw- en vastgoedsector. Dit jaarlijkse event vindt plaats in RAI Amsterdam, met gemiddeld 15.000 bezoekers en 230 exposanten verdeeld over 15.000 vierkante meter beursvloer. De 2018-editie vindt plaats van 17 tot en met 19 april in RAI Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.