fbpx
Nieuws

Camera met slimme geluidsdetectie

Honeywell voegt een huisbeveiligingscamera toe aan zijn Lyric-productassortiment: de Lyric™ C1 Wi-Fi Beveiligingscamera. De C1 beschikt over slimme geluidsdetectie, waardoor de camera het alarm van rook- en koolmonoxiemelders herkent en hierbij direct een notificatie kan versturen. De ingebouwde luidspreker maakt ook tweewegcommunicatie mogelijk. Ook onderdeel van dit assortiment zijn de Lyric™ T6 programmeerbare thermostaat en de Lyric™ W1 Wi-Fi waterlekkage- en vorstdetector.

De C1 heeft een brede kijkhoek en maakt live HD-beeld van de ruimte. Dankzij nachtzicht is het huis 24 uur per dag beschermd. De camera legt ongebruikelijke bewegingen vast en waarschuwt de huiseigenaar daarover via de Lyric-app. Zo kan hij of zij snel actie ondernemen in geval van nood. Er zijn twee aanpasbare waarschuwingszones, om beweging op de achtergrond, zoals dat van een ventilator, te negeren. Ook is het mogelijk om juist te focussen op een risicovol gedeelte, zoals de achterdeur.

Opslag

De C1 werkt via 220V-voeding, waardoor de gebruiker dus geen batterijen hoeft te vervangen. Dankzij de versleutelde lokale opslag – de C1 wordt geleverd met een SD-kaart van 8 GB – zijn beelden op elk moment op te nemen. Zelfs als de wifiverbinding in huis uitvalt. Daarnaast worden beelden automatisch 24 uur lang gratis en veilig opgeslagen in de cloud. Vanuit daar zijn ze te streamen en te downloaden via de Lyric-app. Alle beelden zijn beveiligd door 265-bit end-to-end versleuteling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.