fbpx
Nieuws

Caubo sluit zich aan bij Bad in Beeld

Caubo sluit zich aan bij Bad in Beeld

Caubo Tegels & Sanitair uit het Limburgse Schimmert heeft zich aangesloten bij franchiseformule Bad in Beeld

 

 

Met name de marketing en reclamemiddelen die de keten verzorgd, zijn voor eigenaar Eric Caubo reden voor de aansluiting. “Ons bedrijf heeft behoefte aan ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie. Het is erg fijn dat deze activiteiten goed geregeld worden, zodat wij onze focus kunnen leggen op de verkoop in de winkel”,  aldus eigenaar Eric Caubo.

 

Alles onder één dak

Caubo bestaat sinds 1986. Naast tegels en sanitair verzorgt het bedrijf ook alle voorkomende werkzaamheden tijdens een verbouwing, onder andere: loodgieterswerkzaamheden, metselwerk en elektra. De komende tijd wordt de showroom geheel vernieuwd, naar verwachting is de verbouwing begin juni afgerond.

 

Groei 

Met de nieuwe franchisenemer zet Bad in Beeld de groei voort. In 2013 sloten 15 ondernemingen zich aan. Op dit moment heeft de formule meer dan 40 vestigingen. Bad in Beeld is onderdeel van IGM Holding, dat ook de formules Baderie en InstalCenter verzorgt. Franchisers worden door de IGM Holding onder meer ondersteund op het gebied van inkoopvoorwaarden en marketing. – 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.