fbpx
Nieuws

Confetti op F-gassen opleiding

Een verrassing voor Paul Boerboom, de monteur van Boerboom Loodgietersbedrijf. Hij was de 50.000e bezoeker van het Wasco Energie Centrum, het opleidingscentrum van de technische groothandel in Twello.

Hij kwam voor een F-gassen opleiding, maar werd door Xander Hagens, commercieel directeur bij Wasco in het zonnetje gezet. De installateur werd verrast met confetti, ballonnen, taart en een cadeau (een aircoset van Haier).

Het Wasco Energie Centrum bestaat sinds 2000. Het informatiecentrum is naast een showroom met werkende installaties sinds twee jaar ook een gecertificeerd opleidingsinstituut. Wasco heeft twee gecertificeerde trainers in dienst, die installatieprofessionals kunnen en mogen opleiden. Op dit moment zijn vooral de F-gassen en warmtepomptrainingen erg populair.

Showroom en showcase

In het centrum staan apparaten werkend opgesteld, waardoor ook de functies daadwerkelijk getoond kunnen worden. De technische adviseurs van Wasco kunnen ook berekeningen voor de klanten maken en hen ondersteunen bij technische vraagstukken en subsidieaanvragen. Daarnaast maken ook fabrikanten, brancheorganisaties en kennispartners gebruik van deze locatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.