fbpx
Nieuws

Consumentenavond op VSK

Installatievakbeurs VSK gaat een extra avond open voor particulieren met verbouwingsplannen.

De beurs, die zich primair richt op de professional, gaat op dinsdagavond 7 februari extra open voor woonconsumenten open voor particulieren die zich hiervoor hebben aangemeld. Zij worden gericht rondgeleid op de stands van de initiatiefnemers van de avond.

De focus op de huiseigenaar is een initiatief van zes exposanten. Alklima (Mitsubishi Electric), Brink, Nathan, Remeha, Vaillant en Zehnder willen hun duurzame verwarmings en ventilatie-oplossingen zo ook aan een breder publiek presenteren. Dan doen ze door middel van een de ‘Duurzaam Wonen Advies Tour‘, een route langs de oplossingen van de deelnemers. Hierbij krijgen ze gericht advies dat is toegespitst op hun (ver)bouwproject.

Steeds meer consumenten willen bij het (ver)bouwen van hun huis rekening houden met gezondheid en duurzaamheid. Wanneer zij nieuwe installaties moeten aanschaffen, kan de hoeveelheid aan opties en informatie behoorlijk overweldigend zijn.

Consumenten kunnen zich hier aanmelden. Ze worden aangeraden samen met hun installateur te komen en hun bouwtekening mee te nemen.

Consumenten

Het is niet voor het eerst dat de VSK zich richt op consumenten met verbouwingsplannen. Tot 2010 was de consumenten badkamerbeurs Baden In Holland een vast onderdeel van de installatiebeurs. Dit was een initiatief van de Stichting Verwarming en Sanitair, een samenwerkingsverband van fabrikanten dat afgelopen jaar juist afscheid nam van de sector.

Donderdagavond ook open

De VSK is ook op donderdag langer open. Op 6 februari is de beurs tot 20.30u open. Op andere dagen sluit de VSK om 17.30u.

Hier kunt u gratis kaarten ontvangen voor de VSK.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.