fbpx
Nieuws

Coolblue stapt in zonnepanelen

Een nieuwe speler in de markt van zonnepanelen. E-commerce bedrijf Coolblue gaat ook zonnestroominstallaties verkopen. Het bedrijf zoekt 1000 installatiemonteurs die de panelen moeten gaan installeren bij klanten. Ook zoekt het bedrijf teamleiders en accountmanagers voor deze nieuwe tak. In tegenstelling tot andere aanbieders wil Coolblue de monteurs in dienst nemen.

Nog niet landelijk

Deze installateurs moeten in de buurt van de regionale depots van Coolblue in Rotterdam, Amsterdam, Apeldoorn en Tilburg zitten. In deze steden start het e-commercebedrijf met de verkoop van zonnepanelen. Later dit jaar wordt het aanbod landelijk dekkend. Ook wil Coolblue de Belgische markt gaan betreden.

De markt van zonnepanelen is de laatste jaren fors gegroeid. Naast installateurs en bouwers, biedt ook detailhandel zonnepanelen aan. Zo liggen de duurzame stroomopwekkers ook al bij IKEA.

Coolbue is één van de grootste e-commerce bedrijven van Nederland. In 2018 haalde het bedrijf een omzet van 1,35 miljard euro.

6 reacties op “Coolblue stapt in zonnepanelen

 1. Jacob Boon schreef:

  Hou mij op de hoogte
  Als u van start ga

 2. Johan schreef:

  Wij als ervaren zonnepaneel installatie bedrijf zijn geïnteresseerd voor de installaties van de zonnepaneel installaties van Coolblue.
  Graag zouden wij op de hoogte gehouden worden.

 3. installateur schreef:

  en dan vinden ze het gek als de boel af brand !!
  kies voor de ECHTE elektrotechnisch installateur !!

 4. Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor onze Coolblue Zonnepanelen nieuwsbrief!

  https://zonnepaneelkopen.org/

 5. W schreef:

  Goed dat er een nieuwe speler op de markt is,maar werken met onproffesioneel personeel is geen goede visie op de toekomst.groei is kennis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.