fbpx
Nieuws

Coram concentreert zich in Zaltbommel

De sanitairbedrijven Sealskin, Geesa en Tiger hebben samen een nieuw gecentraliseerd hoofdkantoor in Zaltbommel. betrokken.  Moederbedrijf Coram gaat de merken vanaf hier aansturen.

Het centrale hoofdkantoor van de drie sanitairmerken zit exact tussen de drie oude vestigingen van Sealskin (Waalwijk), Tiger (Geldrop) en Geesa (Amersfoort).  Geesa en Tiger zijn bekend van de badkameraccesoires.  Sealskin is onder meer fabrikant van douchewanden. Op de nieuwe hoofdzetel komen in totaal 120 mensen te werken. Naast de kantoorfuncties komt hier eind van dit jaar ook een nieuwe showroom. De voorbereidingen van de verhuizingen hebben in totaal anderhalf jaar geduurd, zegt Mark van Hoof, managing director van Coram Benelux. Het bestaande gebouw is gestript en ingericht naar de eisen van deze tijd.

Geesa vertrekt uit Amersfoort

De productielocatie van Geesa in Amersfoort is ook verkast naar Zaltbommel.  Hiermee komt na 135 jaar een eind aan de band tussen de stad en de voormalige koperslagerij van de Gebroeders Smink, die hier in 1885 startte. De assemblage en logistiek van de douchewanden van Sealskin blijft nog wel in Waalwijk. Tiger produceert niet in Nederland. De logistiek van Tiger en Geesa vindt nu plaats in het Belgische Pelt. Het Nederlandse familiebedrijf heeft naast deze drie internationale badkamermerken ook nog Impey binnen de bedrijfsmuren. Dit merk is in het Verenigd Koninkrijk actief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.