fbpx
Nieuws
Corporaties versneld over op led-verlichting

Veertien woningcorporaties gaan samen de mogelijkheden onderzoeken om versneld over te stappen op led-verlichting voor algemene ruimtes.

 

 

Doel is om de geschatte kosten voor gangverlichting in de corporatiesector, 20 miljoen euro per jaar, te drukken, zo meldt LED Magazine.   De corporaties, verhuurder van totaal 340.000 appartementen, willen daarom op grotere schaal gebruik gaan maken van zuinigere verlichting. De deelnemende corporaties gaan hun kennis en ervaring bundelen. Zij betrekken marktpartijen om de mogelijkheden en financiële haalbaarheid te onderzoeken. 

 

Deelnemers

Eigen Haard, Haagwonen, Trivire, Vestia, Volkshuisvesting Arnhem, Waterweg Wonen, Woningstichting Samenwerking, Woonbedrijf Ieder1, Woonstad Rotterdam nemen al deel. Daarnaast de Futura-groep namens Allee wonen, Casade, Woonbedrijf Sws.Hhvl, Zayaz. Verder haken nog een viertal corporaties aan na bestuurlijk akkoord. 

1 reactie op “Corporaties versneld over op led-verlichting

  1. Thijs Ris schreef:

    Bij ons is het één en al LED wat de klok slaat. De Light Emitting Diode (LED) is immers aan een razendsnelle opmars bezig. In allerhande apparaten zoals tv’s, telefoons en camera’s zien we de led verwerkt om zijn bijzondere eigenschappen. Maar in één toepassingsgebied excelleert de diode in deze energiebewuste tijden: Led verlichting. In deze sector vindt u in ABS Holland een professioneel adviseur voor al uw vragen over toepasbaarheid, installatie, levering en onderhoud van led lampen en led-armaturen. Wij richten ons met name op bedrijven, kantoren, scholen, semi-overheidsinstellingen, zorginstellingen en andere grootgebruikers van licht. Ons technische team heeft voor iedere bestaande installatie een energiezuinige led-oplossing voorhanden. Soms met de nodige aanpassingen aan de aanwezige armaturen, maar in veel gevallen ook door een directe plaatsing van de nieuwe led-lampen in uw reeds bestaande behuizing. Iedere denkbare aanpassing is in deze mogelijk.
    Als u denkt over led, is ABS Holland (kijk op onze site http://www.absholland.nl) úw vraagbaak. Neemt u eens vrijblijvend contact met ons en stap in de revolutie die led verlichting heet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.