fbpx
Nieuws

Daikin heeft in Heerenveen een tweede Experience Center in Nederland geopend. Deze showroom van de Japanse warmtepompfabrikant is gevestigd in het Thialf schaatsstadion.

Het centrum is multifunctioneel: consumenten kunnen op afspraak de productportfolio van Daikin ervaren terwijl installateurs kennis opdoen. De systemen van airconditioning, warmtepompen, luchtbehandeling en koudetechniek zijn voor zowel de particuliere als zakelijke markt te zien, voelen én horen.

Op 23 juni verrichtten de schaatsers Antoinette Rijpma – de Jong en Hein Ottenspeer de officiële openingshandeling in het bijzijn van relaties en medewerkers van Daikin. Het Japanse bedrijf is ook als sponsor van het Nederlandse schaatsen actief. “Onze naamsbekendheid onder consumenten is de afgelopen jaren sterk toegenomen, mede door ons partnership met de Koninklijke Nederlandse Schaatsbond” aldus directeur Daikin Nederland Edwin Hoogerwerf.

Foto:.HenkvanderGiesen.nl

Warmtepomp is hot

De warmtepomp staat door de energietransitie en de hoge gasprijs in de belangstelling. Ook airco’s gaan nog steeds hard, zeker wanneer het voorjaar warm is. Ook in de commerciële en industriële marktsegmenten is een duidelijke groei waarneembaar. Daikins eerste Experience Center staat in Breukelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.