fbpx
Nieuws

De Groot groeit verder met Immens

De Groot Installatiegroep neemt opnieuw een collega-installatiebedrijf over.
Het bedrijf vergroot haar positie in de Nederlandse installatiebranche dankzij de overname van de activiteiten van Immens Installatietechniek te Sint-Michielsgestel. De ruim 50 medewerkers van het bedrijf worden toegevoegd aan het team van De Groot Installatiegroep.

De Groot Installatiegroep is de laatste jaren op overnamepad. Immens Installatietechniek wordt de 18e vestiging van De Groot.

Evenals De Groot is Immens Installatietechniek een familiebedrijf. Directeur Marcel van Hout zal nog minimaal 3 jaar actief zijn binnen Immens Installatietechniek. Daarnaast zal Marcel van Hout managementtaken voor De Groot gaan uitvoeren.

Totaalinstallateur in het zuiden

Algemeen directeur Marcel de Groot over de overname: “Immens Installatietechniek houdt zich bezig met het adviseren, begeleiden en beheren van technische installaties op het gebied van verwarming, klimaatsystemen, sanitair, elektra en service & onderhoud in Zuidoost Nederland. Een regio waar we binnen Nederland nog niet volledig gepositioneerd zijn. Hierdoor past deze overname uitstekend in het strategische plan van ons bedrijf”.

Voor De Groot zijn deze expertises, maar ook zeker de activiteiten op het gebied van utiliteit, en een betere landelijke dekking, zeer interessant. Voor de huidige opdrachtgevers en medewerkers van Immens Installatietechniek zal er weinig veranderen. Doordat de vestiging gehandhaafd blijft en we alle medewerkers overnemen, zullen de relaties hun vaste aanspreekpunt blijven houden en zal de service gewaarborgd blijven.

De Groot Installatiegroep is een full-service (elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties en brandbeveiliging) familiebedrijf dat naar ketenintegratie voor zijn klanten streeft. Het bedrijf heeft ruim 800 medewerkers verdeeld over 18 vestigingen wil de komende jaren verder doorgroeien tot een van de grotere installerende familiebedrijven van Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.