fbpx
Nieuws

De Groot neemt Van Gemert over

Familiebedrijf De Groot Installatiegroep uit Emmen heeft de Van Gemert Installatiegroep uit Overloon overgenomen. Na de overname van Van Gemert Installatie groep is De Groot Installatiegroep goed voor een omzet van circa 120 miljoen euro.

Van Gemert Installatiegroep is in 1967 opgericht en al meer dan 50 jaar en opereert als totaalinstallateurs in de driehoek Eindhoven-Venlo-Nijmegen. Het familiebedrijf is actief in E en W in de woning- en utiliteitsbouw, inclusief service en onderhoud. Het bedrijf heeft installatievakwinkels in Overloon en Mill.

Onder leiding van grootaandeelhouder en algemeen directeur Martijn van Gemert is de onderneming de afgelopen jaren sterk gegroeid en doorontwikkeld tot een solide, professioneel en financieel sterk installatiebedrijf met bijna 80 medewerkers. Omdat Van Gemert geen directe opvolging heeft, sluit het nu aan bij een sterke strategische partner die goed bij de cultuur past en de continuïteit en groei waarborgt.

Full-service familiebedrijf

De Groot Installatiegroep is een full-service (elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties en brandbeveiliging) familiebedrijf dat naar ketenintegratie voor zijn klanten streeft. Het bedrijf met zo’n 800 medewerkers verdeeld over 14 vestigingen wil de komende jaren verder doorgroeien tot een van de grotere installerende familiebedrijven van Nederland. “De overname kwam mede tot stand dankzij de wederzijdse goede ‘klik’ en overeenstemmende visie. Van Gemert Installatiegroep heeft een sterke regionale voetprint in het werkgebied Oost-Brabant en Noord-Limburg. We creëren hiermee een solide basis voor het ontplooien van verdere activiteiten in deze regio,” aldus Marcel de Groot. “Het is onze ambitie om een uniek familiebedrijf binnen de installatiebranche te zijn en te blijven. De juiste balans tussen familiegevoel en bedrijfsbelang is dan ook van onschatbare waarde. Wij houden stevig vast aan die kernwaarden en voor de huidige opdrachtgevers van Van Gemert verandert er niets. Zij behouden hun vaste aanspreekpunt en hetzelfde service-level.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.