fbpx
Nieuws

De wc-blokjes verdwijnen

De wc-blokjes verdwijnen

Het klassieke wc-blokje verdwijnt langzamerhand uit de toiletpot.

 

 

Na marktleider Geberit en Wisa heeft nu ook Tece een systeem op de markt gebracht waarbij de frisse blokjes in het reservoir geworpen worden en van daaruit voor verfrissing zorgen. Dit betekent dus dat er niet langer een blokje aan de rand van de toiletpot hoeft te hangen. Door middel van een inworpschacht achter het bedieningselement van het toilet kunnen de tabletten in het reservoir worden geworpen. Deze gaan, afhankelijk van de kwaliteit, een bepaald aantal spoelingen mee.

 

Tece, dat op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg haar inworpschacht introduceerde, constateert dat de randloze pot terrein wint, een ander argument voor het inwerpblokje. Nagenoeg elke keramiekfabrikant heeft nu een randloos toilet, en in projecten wordt de techniek steeds vaker voorgeschreven omdat het hygiënischer is dan een toilet met spoelrand. De inworpschacht van Tece is dusdanig technisch vormgegeven, dat het element op elk nieuw en bestaand reservoir met bedieningsplaat van de Duitse fabrikant kan worden geplaatst, inclusief designvariant TeceLux.

 

Meer zien?

Meer introducties van de Installatie Vakbeurs Hardenberg in dit fotoalbum en in het komende nummer van Installatie en Sanitair.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.