fbpx
Nieuws

Kerstnummer van Installatie verschijnt

De laatste editie van vakblad Installatie van dit jaar verschijnt op vrijdag 11 december; een dik decembernummer boordevol techniek, ondernemerschap en vaktrots.

Met hierin een uitgebreid gesprek met Renzo van Heusden, directeur van Bonarius. Over de beste ketelprestaties tegen een zo laag mogelijke kostprijs gedurende de hele levensduur, data-analyse en het zo slim mogelijk inzetten van monteurs. In zijn ‘zwermaanpak’ komt het allemaal samen. Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Behaaglijke glazen toren

Hoe krijg je een tot kantoor herbestemde watertoren met glazen gevels zowel verwarmd als gekoeld? De installateurs van de Watertoren in Hazerswoude hebben naar eigen zeggen regeltechnisch het bijna onmogelijke gerealiseerd.

De drive van Doekle

Hoe gaat dat nu, dat lobbyen? En waar haalt Doekle Terpstra de energie vandaan? Een openhartig interview met de Techniek Nederland-voorzitter, die er vier jaar bij aanknoopt. “Handhaving is de zwakke schakel van de Gasketelwet.”

Zonnestroom zoekt opslag

Met een zonnestroominstallatie kan je je overtollige stroom nu nog op financieel aantrekkelijke wijze terugleveren aan het net. Dat stopt. Wat zijn naast dure batterijen de opties om de energie op te slaan voor toepassing van je huis?

Topcoaches voor talenten

Met een paar goede handjes alleen ben je er nog niet. Leerlingen klaarstomen voor een toekomst in de installatietechniek is een kwestie van binden en boeien. We spraken drie topcoaches: hoe houden zij de jongelui binnenboord?

Contact

Tips, zoals interessante projecten en technische ontwikkelingen, kunt u kwijt bij de redactie van Installatie. Mail ons ook wanneer jullie je door ons willen laten volgen in jullie dagelijkse praktijk.

Weten wat de commerciële mogelijkheden zijn voor print, online en content. Neem daarvoor contact op met onze media-adviseurs.

De nieuwe Installatie is te bekijken in ons online vakbladenoverzicht. Hier ook verschillende abonnementsvormen op onze vakinformatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.