fbpx
Nieuws

Designgashaard met gebogen front

Een bijzondere verschijning, deze Curvifocus: de eerste open haard ter wereld met een licht gebogen voorzijde. Het Belgische Focus, fabrikant van designhaarden, komt met deze designgashaard op de markt, ontworpen door Dominique Imbert.

De Curvifocus is een gesloten haard met een luchtkanaal en gasbrander, met afstandsbediening en CE-certificaat, die ook geschikt is voor passiefhuizen. De haard voldoet aan Europese normen. Het rendement is 80% en de haard heeft een verwarmingsvermogen van 7,3 tot 9 kW. De bodem kan ofwel gespleten zijn, waarbij de vlammen uit de scheuren komen, ofwel vlak met keramische houtblokken. De Curvifocus wordt op afstand bediend. Naast aansteken en doven werkt de afstandsbediening ook als thermostaat waarmee omgevingstemperatuur wordt geregeld, werkingstijden kunnen worden geprogrammeerd, en een zuinige modus kan worden ingesteld. Een andere belangrijke troef is dat de branders op batterijen werken, waardoor ze onafhankelijk zijn van de stroomtoevoer

Dankzij de sobere en zuivere lijnen is het gebogen glas van de gashaard Curvifocus een ware pronkkast, die de schoonheid van het vuur ten volle tot uiting brengt, zo kondigt Focus haar nieuwe haard aan.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.