fbpx
Nieuws

Deze week: vakbeurs Energie

Deze week: vakbeurs Energie

In Den Bosch wordt gaat deze week de vakbeurs Energie van start.

 

 

Gelijktijdig met Energie vinden het Solar Event en het PassiefBouwen Event plaats. De vakbeurs Energie richt zich op energiebesparing, energietransitie in de praktijk en duurzame energie in de bouw en industrie. Onderwerpen die aan de orde komen zijn zonne-energie en zonnewarmte, duurzaam bouwen, biomassa, windenergie, energielabels, decentrale energieopwekking, energiebesparing en inkoop van energie in de industrie en mobiliteit. Naast een breed exposantenaanbod biedt Energie 2013 een uitgebreid inhoudelijk programma met congressen en lezingen. Zo zijn er specifieke congressen over windenergie, energie in gebouwen en intelligente grids. Andere onderdelen van de beurs zijn een Oost-Nederland Energieplein, een Milieulaan en een Stoomplatform.

 

Solar

Het nieuwe Solar Event wordt georganiseerd in samenwerking met partners Holland Solar, Solarplaza en Solliance. Het gaat om oplossingen en innovaties op het gebied van zonne-energie, van opwekking en opslag tot financiering en specifieke toepassingen. Het programma kent een uitgebreid aanbod aan lezingen, workshops en rondetafeldiscussies.

 

Passief Bouwen

Tijdens Energie 2013 vindt het PassiefBouwen Event plaats, de vakbeurs is volledig gewijd aan passief bouwen. Het wordt georganiseerd in samenwerking met de Stichting PassiefBouwen.nl.

Openingstijden Dinsdag 24 en woensdag 25 september van 10.00 uur tot 18.00 uur. Donderdag 26 september van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Meer informatie is te vinden via www.energievakbeurs.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.