fbpx
Nieuws

Directeur ClimaRad verkast

Directeur ClimaRad verkast

Commercieel directeur Hans Velten heeft ClimaRad verlaten. Hij is toegetreden tot de Board of Directors van AWL Techniek.

 

 

Velten heeft samen met algemeen directeur Peter Schabos aan de wieg gestaan van ClimaRad, tien jaar geleden. Het bedrijf combineerde als eerste de radiator met decentrale ventilatie met warmteterugwinning. Het ventilatiebedrijf, dat voortkomt voort uit Brugman Radiatoren, is inmiddels een grote speler op het gebied van deze techniek. AWL Techniek  is een leverancier van lasmachines voor radiatoren, sprinklerinstallaties en de auto-industrie, dat haar hoofdvestiging in Harderwijk heeft. Bij het bedrijf werken 400 mensen. De taken van Velten worden ingevuld door algemeen directeur Peter Schabos en technisch directeur Clemens Veldhof.

hans

 

1 reactie op “Directeur ClimaRad verkast

  1. B schreef:

    Heeft zeker de zaak verlaten nadat het storm loopt met klachten over dat waardeloze systeem.Climarad in kamer bromt, je kunt net zo goed een koelkast in de kamer zetten.Ventilator in de badkamer blijft dag en nacht aanslaan.Lang leve de stroomrekening.Dan nog eens dure filters.Wij hebben primeur met holle kozijnen en climarad.Je waait je bed uit.De kat krijgt het Spaans benauwd.WAT EEN DRAMA,een regelrechte nachtmerrie.Geen wonder dat hij snel opstapt,voor hij claims aan zijn broek heeft hangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.