fbpx
Nieuws

Drie uitgangen voor HSK-inbouwbox

De Duitse sanitairfabrikant HSK Duschkabinenbau brengt een nieuwe universele wandinbouwbox op de markt. De box heeft drie uitgangen en er kunnen drie typen afwerkingsplaten op gemonteerd worden.

Op de box passen de HSK-lijnen Softcube, Rond en Vierkant. Ze kunnen – met ingebouwde waterpas – eenvoudig worden geïnstalleerd, optimaal worden afgesteld en gecontroleerd op lekkage – inclusief en minimale inbouwtijd en maximale montageveiligheid.

Drie uitgangen

Het grote voordeel van de nieuwe wandbox is de extra, derde uitgang, omdat er in de doucheruimte vaak meer is dan alleen een handdouche. Combinaties van handdouche, hoofddouche en stortdouche voor de douche of hoofddouche en handdouche met baduitloop als badoplossing komen vaak voor.

Bij de nieuwe universele wandinbouwbox is er keuze uit één tot drie uitgangen, wat zo de installatie vergemakkelijkt. Als niet alle drie de aansluitingen nodig zijn, kunnen deze tijdens de installatie met de meegeleverde stoppen worden afgesloten.

Met een inbouwdiepte van 67 tot 92 mm is de voorziening ook ideaal voor smalle tussenwanden en gipswanden. Als de box te diep in de muur zit, is een 26 mm verlengingsset optioneel verkrijgbaar.

Rapido

HSK is niet de eerste fabrikant die een box op de markt brengt met drie uitgangen. Zo kwam eerder al Grohe met de Rapido Smartbox, die zijn debuut maakte op de ISH beurs in 2017.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.