fbpx
Nieuws

Duurzaam huis op beursvloer

De tweede editie van het vakevent Duurzaam Verwarmd bevat een zogeheten ‘Heat Home’, een levensgrote woning met functionerende oplossingen van de exposanten. De driedaagse beurs wordt op 19, 20 en 21 maart 2019 gehouden in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen, tegelijkertijd met zonne-energie vakbeurs Solar Solutions.  

Duurzaam Verwarmd mikt op opdrachtgevers, adviseurs en installateurs van duurzame technieken om gebouwen te verduurzamen. Op de beursvloer presenteren aanbieders van warmtepompen, wtw systemen, zonnecollectoren, isolatie en zonne-energiesystemen. De toekomstige energievoorziening staat centraal: verwarming via warmtenetten, via warmte/koude-opslag, via verschillende warmtepomp-systemen of met behulp van geo-thermie. Naast het beursaanbod ook een programma van praktijkgerichte seminars aangeboden, en staan innovaties uitgelicht in speciale ‘Innovation Area’s’. Was de eerste editie nog een tweedaags evenement; dit jaar knoopt Duurzaam Verwarmd er een dag bij aan.

Impressie van de 2018 editie vindt u hier.

Registratie voor toegang kan via deze link.

Solar Solutions

Solar Solutions is de grootste zonne-energie vakbeurs van Noordwest-Europa. Hier een groot aanbod aan zonnepanelen, opslagsystemen, omvormers, en monitorings- en montagesystemen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.