Ga naar hoofdinhoud

Duurzaamheidsprijs voor WKO TU/e

De WKO Duurzaamheid Award 2018 is gewonnen door Thijs Meulen, energiecoördinator en beleidsmedewerker duurzaamheid bij de TU Eindhoven. Hij ontving de award uit handen van Richard Tieskens, directeur vastgoedbeheer bij het Rijksvastgoedbedrijf. De prijs werd uitgereikt tijdens het Nationaal Symposium Gebruikersplatform Bodemenergie op 22 november.

Meulen krijgt de WKO Duurzaamheid Award voor zijn inspanningen om de bodembronnen en Europa’s grootste ringleidingsysteem voor warmte en koude bij de TU/e verder te optimaliseren. Vanuit zijn rol als energiecoördinator en beleidsmedewerker duurzaamheid zorgde Meulen ervoor dat duurzaam gebouwbeheer onderdeel werd van het huisvestings- en energiebeleid op de TU/e.

‘Voortvarende aanpak’

De jury zegt in haar toelichting dat “het WKO-systeem van de TU/e dankzij de ambitieuze visie van Thijs Meulen kon uitgroeien tot een collectief ‘gebieds-wko’, waarop 32 bronnen en 19 panden zijn aangesloten”. In het juryrapport loven zij de voortvarende aanpak van Meulen op het gebied van energiebesparing via energieprestatiecontracten. “Hij staat open voor nieuwe ideeën om de WKO-prestatie te verbeteren en deelt zijn kennis graag op bescheiden wijze met interne en externe collega’s.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Met de gratis nieuwsbrief van Installatie.nl ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen in de installatiebranche, productnieuws en installatiefouten.

Laatste nieuws

Materiaalpaspoort voor leidingsystemen

Premium

Kraamkamer van prefab

Nieuwe propaan-serie voor Panasonic

Premium

Nieuwe Calenta ingrijpend anders

Smaakmakers van VSK Awards (video)

Groenpand zet activiteiten Woon Duurzaam voort