fbpx
Nieuws

Op woensdag 4 april opende DYKA een nieuw filiaal in Tilburg. In totaal heeft de producent en leverancier van kunststof leidingsystemen twintig filialen in Nederland. Heel wat klanten en managers van DYKA waren aanwezig op de receptie, waaronder ook Gabriël Spruijt, General Manager Plastic Pipe Systems Continental Europe. Vanaf 5 april is het filiaal geopend voor het grote publiek.

“Voor onze klanten moeten we lokaal aanwezig zijn om persoonlijk en technisch advies te kunnen geven. Daarnaast kunnen ze makkelijk binnenspringen omdat er altijd genoeg voorraad ligt. Onze klanten kenmerken zich, net als wij, door vakmanschap en ondernemerschap. Dat willen wij zo veel mogelijk ondersteunen”, vertelt Eric Jan Rutten, Commercieel Directeur van DYKA.

Openingsweek

Bestaande en potentiële klanten in regio Tilburg kregen, ter kennisgeving en uitnodiging, een krantje toegestuurd. In deze editie werden de filiaalmedewerkers voorgesteld de diensten van DYKA toegelicht. De eerste 100 klanten ontvangen een cadeaupakket wanneer ze hun bon, die in het krantje zit, inleveren in het filiaal. Binnen enkele maanden zal DYKA een tweede filiaal openen, deze keer in Amsterdam-Zuidoost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.