fbpx
Nieuws

Op tournee met douche-wc

De douche-wc belooft volgens de branche dé toilettrend te worden, maar heel veel mensen hebben nog nooit hun achterwerk met water, en zonder papier, gereinigd. Ook veel sanitairshowrooms hebben geen werkend exemplaar. Onder de noemer ‘Mijn eerste keer’ gaat Geberit, in Nederland marktleider op het gebied van volautomatische douche-wc’s, het land in met een truck met een werkende douche-wc. De tournee, deels ook bedoeld om het toilettaboe te doorbreken, gaat langs grote woonwinkels, beurzen en evenementen, en het doel is om consumenten de techniek te laten ervaren. Vrijdag 13 mei is, voor de vakhandel, de aftrap van de tournee in Nieuwegein. Ook vakevenement Design District wordt aangedaan.

Vanaf 13 mei t/m 26 juni toert de AquaClean truck door Nederland en brengt het promotieteam bezoeken aan diverse plaatsen en evenementen, zoals de Libelle Zomerweek in Almere, Design District in Zaandam, het Italië evenement Haarzuilens, Fleurig Huis & Tuin bij Appeltern, Farm & Country fair in Aalten, Villa Arena in Amsterdam, het stadsplein van Amstelveen, wooncentrum Nijhof en stadscentrum Het Valkhof in Nijmegen. In de truck is een promoteam aanwezig die het onderwerp ter sprake brengt en de bezoeker uitnodigt een douchewc te testen.

 

2 reacties op “Op tournee met douche-wc

  1. Thor schreef:

    Met een fraaie Hans Grohe Bidetkraan van € 50 en Clage/AEG/Siebel Eltron/enz kleine doorstoom boiler van € 250 heb je voor minder dan 1/8 van de prijs net zoveel comfort en meer flexibiliteit.

    Alleen moet je zelf het droogwerk doen.

  2. J schreef:

    Ik heb vernomen dat Geberit inmiddels ook druk doende is met de ontwikkeling van de zogenaamde ”WC-Douche”. Dit betreft een douchecabine met een oversized afvoergootje die je ook als toilet kunt gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.