fbpx
Nieuws

Eerste editie vakblad van 2020

De eerste editie van het vakblad Installatie en Sanitair van het nieuwe decennium verschijnt op dinsdag 28 januari. Een dik nummer, waarin de aankomende VSK-beurs centraal staat. Wat zijn de trends en productnoviteiten die installateurs in Utrecht aan kunnen treffen? Een overzicht, plus de programmering van de kennistheaters en het Nieuwscafé. En wie zijn er genomineerd voor de VSK Awards?

Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Warmte als een belofte

Een huurwoning met een ventilatielucht/water-warmtepomp zonder verbruiksverrassingen. Twee individuele slimme meters meten huishoudelijk en gebouwgebonden stroomverbruik apart en de installatietechniek is inclusief service en onderhoud. Gegarandeerd comfort tegen een duidelijke prijs. Eneco gaat met ‘Comfort as a service’ ervaringen opdoen in Utrecht.

De radiator van de toekomst

De vraag naar koeling zal de komende jaren toenemen. Bij de Belgische radiatorenfabrikant Jaga zijn ze zich daar terdege van bewust. Het product waarmee het bedrijf al ruim vijftig jaar de wereld over gaat, blijkt ook toegerust om zomerse verkoeling te brengen. Een verslag uit de fabriek.

Eerst advies, dan de klus

Rouwenhorst Installatietechniek is inmiddels al behoorlijk ervaren met ‘duurzaam’. Eigenaar Frank Rouwenhorst over hoe een traditioneel installatiebedrijf is getransformeerd naar een dienstverlener die eerst adviseert en dan pas installeert. Hij geeft zijn visie op de toekomst van het vak, met handige tips.

Geïnteresseerd? Neem een (proef)abonnement of vraag een gratis proefnummer op. Enkel een digitaal abonnement is nu ook mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.