fbpx
Nieuws

Eerste schep voor uitbreiding Bonfix

In Zwolle zijn de werkzaamheden begonnen voor de nieuwbouw en uitbreiding van fittingenfabrikant Bonfix.
 

Bonfix is een fabrikant van knelfittingen, persfittingen, soldeerfittingen, kranen, koppelingen, slangen en aanverwante producten. In 2012 bouwde het Zwolse bedrijf een nieuw, duurzaam pand op bedrijventerrein Hessenpoort. Bonfix groeide na tien jaar echter uit zijn jasje en bouwt nu op een naastgelegen perceel aan de uitbreiding. Aan de Stegge Twello is de aannemer.

Geautomatiseerd warehousesysteem

Het hoogbouwmagazijn krijgt een totale vloeroppervlakte van 2.500 m² met laadkuil. In het logistieke gebouw worden een geautomatiseerd warehouse-systeem, beweegbare stellingen, ompakruimten en een expeditiezone gesitueerd.

Naast logistieke bedrijfsruimte komt er een kantoor van circa 600 m² over twee bouwlagen met een binnentuin en dakterras. Middels een architectonisch fraaie overgang sluiten het nieuwe en het bestaande gebouw straks perfect op elkaar aan.
 
Aan de Stegge Twello levert het logistieke bedrijfsgebouw medio 2022 op. In augustus 2022 beginnen de logistieke toeleveranciers met de opbouw van het logistieke systeem en proces. Eind 2023 wordt de inrichting afgerond en in het eerste kwartaal van 2023 wordt de nieuwbouw in gebruik genomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.