fbpx
Nieuws

Energie Awards op vakbeurs Energie

Tijdens de vakbeurs Energie, 4,5 en 6 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch worden de Energie Awards uitgereikt. Vandaag maakte de vakjury – onder leiding van hoogleraar Hernieuwbare Energie Prof. Dr. Kornelis Blok – bekend wie kans maken op de titel Energie Professional van het Jaar en Energietalent van het Jaar. De genomineerden pitchen op de beursvloer. De beurs is na voorregistratie gratis te bezoeken.

Naar de titel Energie Professional van het Jaar dingen mee: Sebastiaan Lagendaal van de Hermitage met zijn warmteproject Tussen Kunst & Kas, Benno Elshof van Van Beek Ingenieurs met het online platform Durzaam in Beeld en Laetitia Ouillet van Eneco TUe met haar herijking van de ‘duurzaamheids’ strategie van Eneco. Voor de Energie Talent Award van het jaar zijn genomineerd Rishabh Ghotge met The Solar Mobility Hub project van SEAC, Martijn de Groot met zijn Schaduwmodel voor zonnepanelen in opdracht van Autarco en Kimberley Tjon-Ka-Jie met haar afstudeerproject binnen FME ‘Overcoming the capital barrier for energy efficiency’.

De jury bestond dit jaar naast voorzitter Prof. Dr. Blok uit Rik Luiten (Movares), Jan van Betten (Nudge), Gerrit van Werven (Energy Valley) en Mark Meijer (Energie Indeed, Duurzame Jonge Honden).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.