fbpx
Nieuws

Onderhoudsmonteurs van ENGIE Services in Limburg gaan sinds deze maand  op pad met speciaal ontwikkelde transportfietsen.

Het gaat om twee locaties in Limburg waarbij elektrische transportfietsen gebruikt worden in combinatie met service-aanhangers.

De service-aanhanger Curban is ontwikkeld door Busybike en Gesign samen met ENGIE Services. Bij het ontwerp van de Curban is rekening gehouden met allerlei praktische zaken: zo past de aanhanger door elke deur en indien nodig in een lift.

Tijdsbesparing

Een onderhoudsmonteur verplaatst zicht gedurende dag regelmatig van de ene naar de volgende werklocatie. In een campusachtige of binnenstedelijke werkomgeving gaat er veel tijd verloren in het vinden van parkeerplekken en lopen.

Met die inzet van de fietscombinatie, kan er dicht bij de werklocatie geparkeerd worden en kan het benodigde gereedschap en materiaal eenvoudiger meegenomen worden tot op de werkplek.

De monteurs beheren en onderhouden de gebouwen van ENGIE’s opdrachtgevers. Reparaties en kleine vervangingen kunnen ook uitgevoerd worden.

Feenstra in Amsterdam

Het concept van de elektrische transportfiets wordt populairder. Vorig jaar maakte Feenstra bekend dat ook hun monteurs in Amsterdam gebruik maken van de elektrische fiets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.