fbpx
Nieuws

Event over familiebedrijven

In familiebedrijven spelen vaak andere thema’s dan in ‘gewone’ bedrijven: samenwerken met meerdere generaties, het overdragen van werkzaamheden aan een opvolger of het eigen maken van een overgenomen bedrijf als nieuwe directeur.

Succesvolle opvolging

Deze en andere vraagstukken komen aan bod op het Familiebedrijvenevent op 6 april 2017 in Oostzaan. Het thema is ‘Winnen in het familiebedrijf; Hoe maak je opvolging tot een succes?’ Opvolging in het familiebedrijf is proces van jaren en slechts een deel van deze overdrachten is succesvol. Wat doen deze familiale ondernemers anders en wat zijn hun kritische succesfactoren?

Workshops

Het event is exclusief voor familiebedrijven (opvolgers én overdragers) waarbij we de zakelijke, juridische en emotionele kant van opvolging en overdracht belichten in verschillende workshops. Inspirerende sprekers, interessante ronde tafelgesprekken met familiale ondernemers, interactieve workshops en waardevolle ontmoetingen met andere familiale ondernemers zijn dé ingrediënten van dit event. Het event wordt afgesloten door Tom Coronel, autocoureur en ondernemer.

Meer informatie en het aanmeldformulier vindt u hier. Het Familiebedrijvenevent wordt gearganiseerd door Carola en Liane de Ruijter van familiebedrijf Succesvolle Opvolging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.