fbpx
Nieuws

Excursies naar bodemenergiesystemen

Tijdens de Dutch Green Building Week van 26 tot en met 30 september vindt dagelijks een excursie plaats naar een bodemenergiesystemen. De excursies worden georganiseerd door het Gebruikersplatform Bodemenergie (GPBE) en bieden vastgoedeigenaren, systeembeheerders en eindgebruikers meer inzicht in het beheer en de exploitatie van WKO-systemen.

Vier locaties

Elke excursie heeft een eigen thema. Op maandag staat een bezoek aan de High Tech Campus in Eindhoven gepland. Op dinsdag gaat de excursie naar het Centraal Station in Arnhem. Daar wordt met name besproken welke keuzes er gemaakt moeten worden bij een WKO. Op woensdag gaat de trip naar de Openbare Bibliotheek op het Oosterdokseiland in Amsterdam. Hier wordt ingezoomd op de gebiedsontwikkelingen op het Oosterdokseiland en de rol van het WKO-systeem daarin. De excursie op donderdag vindt plaats op het Centraal Station van Utrecht. Het onderwerp van deze sessie is de impact van een WKO-systeem op het schoonmaken van verontreinigd grondwater.

Discussie

Tijdens de bijeenkomsten is er veel gelegenheid om met elkaar in discussie te gaan en andere eindgebruikers en beheerders van WKO-systemen te ontmoeten. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dat kan via www.gebruikersplatformbodemenergie.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.