fbpx
Nieuws

Expositieruimte en uitbreidingen Burgmans

Expositieruimte en uitbreidingen Burgmans

Burgmans Sanitair heeft in Capelle aan den IJssel een expositieruimte geopend. Ook heeft het label het assortiment uitgebreid.

 

 

De importeur van onder meer Artweger en Fantini, levert onder eigen merk nu ook solid surface (maatwerk) wastafelbladen, meubels, kasten en led-spiegels. Hiervoor heeft de leverancier een boek van 232 pagina’s samengesteld, dat komende maanden verspreid wordt onder de vakhandel. Dit boek bevat productbeelden, sfeerbeelden en technische informatie over de producten en merken van Burgmans; het eigen merk BURGMANS (meubels, bladen, spiegels), AboutWater (kranen en douches Boffi en Fantini), de Italiaanse kranenfabrikant Fantini en de Oostenrijkse badkamerfabrikant Artweger, onder meer bekend van de inloopbaden en douchewanden. 

 

burgmans2Alleen vakhandel

De belangrijkste strategische keuze die Burgmans Sanitair gemaakt heeft, is dat de merken louter via de vakhandel naar de consument worden geleid. “Onze producten zijn niet te vinden in webshops, en daarmee bieden we de vakhandel en showroomhouder middelen om onderscheid te bieden in de prijzenslag in sanitairland”, zegt directeur Pascal Burgmans. Het boek is beschikbaar voor geïnteresseerde installatiebedrijven, architecten en sanitairdetaillisten. Het bedrijf is op zoek naar vakhandel die expliciet mee wil gaan in de gekozen strategie.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.