fbpx
Nieuws

Feenstra neemt contracten Unica over

Feenstra versterkt zijn positie als grootste installateur van Nederland met de overname van de woninggerelateerde installaties van technisch dienstverlener Unica. Feenstra neemt ruim 5.000 onderhoudscontracten voor woningen over, inclusief het bijbehorende installatiewerk. Het betreft zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers in de regio midden-Nederland. De zes Unica-medewerkers worden ingezet bij Feenstra, waardoor alle banen behouden blijven.

Miljoen onderhoudscontracten

“De installatietak en de medewerkers komen helemaal tot hun recht in ons op de woningbouw gespecialiseerde bedrijf, waarbij wij ons richten op het beheer en onderhoud van huisgebonden systemen. Daarom heeft Unica ook gekozen om de activiteiten bij ons onder te brengen”, stelt Henjo Groenewegen, algemeen directeur van Feenstra. Feenstra telt in ons land circa een miljoen onderhoudscontracten.

Continuïteit

Unica laat bij monde van vestigingsdirecteur Ivo Olde Meule weten blij te zijn met de overname door Feenstra. “De overname van de onderhoudscontracten door Feenstra zorgt voor continuïteit voor onze klanten én onze medewerkers en dat is voor ons van groot belang.” Technisch dienstverlener Unica richt zich op de zakelijke markt en het onderhouden van cv-installaties in woningen past niet meer in de strategie van het bedrijf.

Achthonderd experts

“De nieuwe klanten kunnen rekenen op een landelijk netwerk van uitstekend opgeleide en gecertificeerde onderhoudsmonteurs en installateurs. Daarnaast staan we binnen een mum van tijd voor de deur staan in geval van storing. We hebben achthonderd experts op de weg, dus er is er altijd wel eentje in de buurt”, aldus Groenewegen.

De groei maakt het voor Feenstra makkelijker om efficiënt te kunnen werken. “Hoe meer klanten we hebben, des te groter is onze inkoopkracht. We kunnen aantrekkelijke prijsafspraken met fabrikanten van bijvoorbeeld cv-installaties of beveiligingssystemen. Onze klanten profiteren van deze kortingen waardoor we de aanschaf betaalbaar kunnen houden.”

1 reactie op “Feenstra neemt contracten Unica over

  1. L. Timmer schreef:

    Hallo Fa. Feenstra. Ik/wij hebben een intergas 30/36 ketel, maar door gebrekkig onderhoud is ons vervanging aangeraden. Via een kennis werd ons aangeraden om eens contact met Fa. Feenstra op te nemen voor mogelijke vervanging en dan op huur basis. Is het mogelijk hier een aanbod/offerte voor te krijgen?
    Wachtend op een reactie.
    Met vr. gr. L. Timmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.