fbpx
Nieuws

Feenstra verkoopt isolatie-tak

Feenstra gaat zich volledig focussen op installatietechniek. Het bedrijf, dochterbedrijf van energiereus Nuon, heeft haar isolatietak verkocht aan Takkenkamp Groep.

Technische installaties

Feenstra zal zich in toenemende mate focussen op slimme oplossingen voor service en onderhoud van technische installaties in en om het huis. Het bedrijf wil zich daarbij richten op de samenwerking tussen bestaande en nieuwe techniek.

Takkenkamp Groep

De Takkenkamp Groep uit Zelhem bestaat nu uit drie ondernemingen: Takkenkamp Gevelonderhoud, Van Milt Restaurateurs en Takkenkamp Isolatie. De ongeveer 100 medewerkers van Feenstra gaan mee naar Takkenkamp. Door de acquisitie wil de Takkenkamp Groep zich nadrukkelijk profileren als dé partner voor consumenten en bedrijven in het integraal verduurzamen van de complete buitenschil.

1 reactie op “Feenstra verkoopt isolatie-tak

  1. Evert Zagers schreef:

    Mijn vraag is heeft de Takkenkamp groep Isolatie met de overname van Feenstra Isolatie ook de garantie over genomen van de werkzaamheden met betrekking tot spouwmuur isolatie die Feenstra samen met Nuon hebben verricht ? want dat was bij ons in 2014 maar ik had het gevoel dat er op plekken in de woning warmte lekken zaten en dat is dit voorjaar vastgesteld, dit wilde men niet eerder vanwege corona met een warmtebeeld camera over de warmte lekken heb ik in 2019 contact gehad met een zekere Herman-Alberts hierover en dat ik met bewijzen moest komen en nu bleek dat er weggezakte of geen isolatie op enkele plekken zitten zou u wat voor mij kunnen betekenen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.