fbpx
ISH 2019

Geberit vernieuwt douche-wc

De AquaClean Sela van Geberit krijgt een opfrisser. De designer-douche-wc uit 2013 is compacter vormgegeven, krijgt nieuwe spoeltechniek en heeft nieuwe comfortfuncties. Introductie op de ISH in Frankfurt.

De Sela is naast de Mera en Tuma de langst bestaande douche-wc die een designlook heeft. Geberit is in Nederland marktleider op het gebied van douche-wc’s. Het toilet wordt nu ook spoelrandloos en bevat de zogeheten TurboFlush-techniek, de asymmetrische soeptechniek met één spoelopening. Hierdoor kan het toilet krachtiger en stiller spoelen en verbruikt het minder water.

Instap douche-wc

De Sela, opnieuw een ontwerp van Christoph Beling, reinigt het onderlichaam met de door Geberit ontwikkelde whirlspray-techniek, een roterende straal waar lucht aan toegevoegd wordt. In tegenstelling tot de meest luxe versie, de Mera, bevat de Sela geen föhn en verwarmde zitting. Dat maakt het toilet een stuk goedkoper. Wel heeft het toilet een afstandbediening voor de gebruiker en is de douche-wc te bedienen met de app.

Led-lampje

De douche-wc techniek is voor het overgrote deel weggewerkt in de nieuwe spoelrandloze pot. Deze lijkt daardoor een stuk compacter. Ook de bril is een stuk slanker dan de voorganger. Ook nieuw is een ledlampje, dat als oriëntatielicht kan fungeren. De nieuwe AquaClean Sela is vanaf 1 april beschikbaar voor de markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.